The Ten Commandments Bible Quiz Answers

The Ten Commandments Bible Quiz Answers

  1. Which bible book refers to the Ten Commandments?
    Answer: Exodus 20:2–17
     

  2. Who wrote the bible book referred to in question 1?
    Answer: Moses
     

  3. What is the Preface of the Ten Commandments?
    Answer: I am the Lord your God
     

  4. What is the fourth commandment?
    Answer: Remember the Sabbath and keep it holy
     

  5. According to commandment five, who should you honor?
    Answer: Honor your father and mother
     

  6. What is the first commandment?
    Answer: You shall have no other gods before me.
     

  7.  “You shall not make for yourself an idol” refers to which commandment?
    Answer: Second Commandment
     

  8. What is the number of the following commandment? “You shall not make wrongful use of the name of your God”.
    Answer: Third Commandment
     

  9. “You shall not murder”. Is this the sixth or seventh commandment?
    Answer: Sixth Commandment.
     

  10. What is the eighth commandment?
    Answer: You shall not steal
     

  11. Complete the ninth commandment: “You shall not bear false witness against your .......”
    Answer: Neigbour
     

  12. Commandment 10 orders that “You shall  not ….. your neighbor's wife. You shall not ….. anything that belongs to your neighbor. What is the missing word?
    Answer: Covet

Copyright © 2010 www.learningscriptures.info

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!