New Testament Quiz Two Answers

New Testament Quiz Two Answers

  1. Jesus and the .. of Samaria
    Answer: Woman
     

  2. The of Lazarus
    Answer: Resurrection
     

  3. Mary
    Answer: Magdalene
     

  4. The . Supper
    Answer: Last
     

  5. The ..... in the Garden
    Answer: Agony
     

  6. Jesus in the ...... of Gethsemane
    Answer: Garden
     

  7.  The .. by Judas Iscariot
    Answer: Betrayal
     

  8.  Christ .. under the Cross
    Answer: Fainting
     

  9.  .. of the Crucifixion
    Answer: Close
     

  10.  The of Jesus
    Answer: Burial
     

  11.  The Angel at the
    Answer: Sepulchre
     

  12.  The Journey to
    Answer: Emmaus
     

  13. Jesus Meets the
    Answer: Greeks
     

  14.  The Martyrdom of St. .
    Answer: Stephen
     

  15.  Jesus Condemns
    Answer: Hypocrisy
     

  16. Jesus and the Widow's .
    Answer: Mite
     

  17.  The  .. of St. Peter
    Answer: Deliverance
     

  18. Jesus Speaks in ..
    Answer: Parables
     

  19.  Paul At .
    Answer: Ephesus
     

  20. Jesus in the
    Answer: Temple

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!