New Testament Quiz Three Answers

New Testament Quiz Three Answers

  1. Birth of ..
    Answer: Jesus
     

  2. From Herod
    Answer: Escape
     

  3. The Jesus
    Answer: Boy
     

  4. Jesus .. by John
    Answer: Baptized
     

  5. Jesus in the .
    Answer: Wilderness
     

  6. the Lamb of God
    Answer: Behold
     

  7. Miracle of Turning the Water Into .
    Answer: Wine
     

  8. .. and Nicodemus
    Answer: Jesus
     

  9. Jesus and the .. of Samaria
    Answer: Woman
     

  10. Miracle at . in Galilee
    Answer: Cana
     

  11. Jesus Reads in the .. Synagogue
    Answer: Nazareth
     

  12. Jesus at the of Galilee
    Answer: Sea
     

  13. on the Mount
    Answer: Sermon
     

  14. Miracle of the ..
    Answer: Leper
     

  15. Matthew is ...... by Jesus
    Answer: Called
     

  16. Jesus in the on the Sabbath
    Answer: Cornfield
     

  17. Jesus & the Disciples
    Answer: Twelve
     

  18. Blind Leading the .. Parable
    Answer: Blind
     

  19. The Centurion's . Healed
    Answer: Servant
     

  20. Doubting
    Answer: Thomas

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!