New Testament Quiz One Answers

New Testament Quiz One Answers

  1. The . in the East
    Answer: Star
     

  2. The Flight into ..
    Answer: Egypt
     

  3. Arrival of the at the Inn
    Answer: Samaritan
     

  4. The .. of the Innocents
    Answer: Massacre
     

  5. Jesus Questioning the .
    Answer: Doctors
     

  6. Jesus . the Sick
    Answer: Healing
     

  7. Sermon on the ..
    Answer: Mount
     

  8. Christ Stilling the .
    Answer: Tempest
     

  9. The Dumb Possessed
    Answer: Man
     

  10. Jesus and the Taken in Adultery
    Answer: Woman
     

  11.   in the Synagogue
    Answer: Christ
     

  12. The Disciples Plucking Corn on the .
    Answer: Sabbath
     

  13. Jesus . on the Water
    Answer: Walking
     

  14. Christ's .. into Jerusalem
    Answer: Entry
     

  15. Jesus And the . Money
    Answer: Tribute
     

  16. The Widow's .
    Answer: Mite
     

  17.  . of the Daughter of Jairus
    Answer: Raising
     

  18. The Good
    Answer: Samaritan
     

  19.  The .. Son
    Answer: Prodigal
     

  20.  Lazarus and the . Man
    Answer: Rich
     

  21.  The Pharisee and the Publican Death on the . Horse
    Answer: Pale
     

  22.  Paul Menaced by the .
    Answer: Jews

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!