New Testament Quiz Five Answers

New Testament Quiz Five Answers

  1. Jesus his Own Fate
    Answer: Foretells
     

  2. Jesus Foretells his Death and
    Answer: Resurrection
     

  3. Forbid Not
    Answer: Him
     

  4. Humility and ..
    Answer: Forgiveness
     

  5. Feast of the .
    Answer: Tabernacle
     

  6. Cast the First ..
    Answer: Stone
     

  7. Jesus . by the Jews
    Answer: Questioned
     

  8. The Other .
    Answer: Seventy
     

  9. The . Samaritan
    Answer: Good
     

  10. The .. Prayer
    Answer: Lords
     

  11. Sermon To the Innumerable
    Answer: Multitude
     

  12. Miracle of the of  .. Woman
    Answer: Crippled
     

  13. . To Jerusalem
    Answer: Journey
     

  14. in Parables
    Answer: Sermon
     

  15. The Prodigal
    Answer: Son
     

  16. The Steward Parable
    Answer: Unjust
     

  17. Jesus and .
    Answer: Lazarus
     

  18. Jesus Journeys Through . and Galilee
    Answer: Samaria
     

  19. Eye of the Parable
    Answer: Needle
     

  20. Divorce
    Answer:  Denounced
     

  21. Jesus .. the Resurrection
    Answer: After

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!