Bible Movies Quiz Answers

Bible Movies Quiz Answers

  1. What bible character did Charlton Heston play in the 1965 movie ‘The Greatest Story ever told’?
    Answer: John The Baptist
     

  2. Who played Moses in the 1998 version of the movie ‘The Prince of Egypt’?
    Answer: Val Kilmer
     

  3. What year was the movie ‘The Passion of The Christ’ released?
    Answer: 2004
     

  4. In the 1959 version of ‘Ben Hur’, what actress played Miriam?
    Answer: Martha Scott
     

  5. What actor starred as David in the 1985 movie ‘King David’?
    Answer: Richard Gere
     

  6. Charlton Heston starred in the movie ‘The Ten Commandments’. What year was it released?
    Answer: 1956
     

  7. Who played the role of Marcellus Gallio in the 1953 movie ‘The Robe’?
    Answer:  Richard Burton
     

  8. What year did Howard Keel star as Simon Peter in the movie ‘The Big Fisherman’?
     Answer: 1959
     

  9. What actress played the role of Esther in the 1960 movie ‘Esther and the King’?
    Answer: Joan Collins
     

  10. In the 1966 version of the movie ‘The Bible’, who played Cain?
    Answer: Richard Harris

Bible Quiz Questions Index

Click Bible Quiz Questions Index for the more free, printable Bible Quizzes!